Arcade

Met onze games wordt uw ontspanningsruimte of horecagelegenheid levendiger en biedt u een unieke beleving aan uw klanten aan.

Wij zouden per direct een airhockey of racegame kunnen plaatsen in uw locatie. De apparaten maken minimaal geluid (dit is instelbaar) en testen mensen op reactievermogen.

Een paar voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment:

Catch the light – De naam zegt het al, als het lampje gaat branden moet op de knop worden gedrukt.

Kungfu ball – Een nieuw spannend tafelvoetbalspel.

Racegame – Een meer traditioneel spel waarbij een parcours moet worden afgelegd alsof je echt in een auto zit. Voor 1 of 2 spelers.

Airhockey – Het speelveld loopt aan de zijkanten wat omhoog waardoor de schijf over het speelveld vliegt!

Flipperkasten – Diverse flipperkasten met verschillende thema’s en populaire franchises.

Speed Demon Spannend spel waarbij je met een balletje mag spelen voor een kans op de hoogste score.

Chameleon Paradize – Schiet met de tong van de Kameleon diverse doelwitten omver.

 

De investering voor u is een beetje stroom. De aanschaf, het onderhoud en het oplossen van technische storingen is voor onze rekening. U ontvangt een percentage van de inworp. Wordt er veel gespeeld of heeft u plaats voor meerdere apparaten, dan kan dat oplopen tot een aardig bedrag op jaarbasis.

Probeert u het voor drie maanden. Als blijkt dat het nauwelijks iets oplevert dan halen wij het apparaat (of apparaten) weer op.

Graag maken wij een afspraak met u om één en ander verder toe te lichten. Ga naar de contact pagina

Ook bieden wij een totaal concept aan van een Amerikaanse Arcadehal

FGlogo

Geschikt voor alle leeftijden. Nooit meer de vraag “Wat gaan we doen vandaag?” Prijzen winnen, een potje airhockey of flipperen, het kan allemaal. Een ideaal uitje voor het hele gezin, leuk te combineren met een dagje weg of als invulling van de dag bij slecht weer.

Heeft u een restaurant en een geschikte ruimte dan zouden we wellicht kunnen samenwerken. Neem contact op met Dennis Wetsteijn, 078-6186677 om de mogelijkheden te bespreken.