Horeca

N. Wetsteijn en Zonen B.V. gaat verder dan alleen het exploiteren van de automaten in samenwerking met de horeca-ondernemer. Onze accountmanager is de (startende) ondernemer behulpzaam bij het maken van het ondernemersplan. Hij brengt partijen, zoals brouwerij en bank, bijeen om de bedrijfsfinanciering tot stand te brengen. Klanten die hun horecabedrijf willen verkopen, geven wij ondersteuning. Wij helpen bij het zoeken van de juiste kandidaat en begeleiden de contractuele afwikkeling in samenwerking met een beëdigd makelaar.

De dienstverlening bij de exploitatie van speelautomaten in de horeca gaat bij ons verder dan de automaten alleen. Onze accountmanager luistert naar uw wensen en komt daaraan graag tegemoet.

Bij het afrekenen van de exploitatiegelden wordt gebruikt gemaakt van moderne apparatuur zodat ter plekke de afrekenbon kan worden geproduceerd. Ook kan via een mobiel pinapparaat ter plaatse met een bankpas worden betaald.

Met speelautomaten van Wetsteijn speelt u dus op zeker en wordt een basis gelegd voor een plezierige en langdurige relatie.

N. Wetsteijn en Zonen B.V. beschikt over een eigen team van servicemonteurs die dagelijks, dus ook in het weekend, klaar staat om storingen direct te verhelpen. Zij beschikken over een goede technische kennis en worden regelmatig bijgeschoold om adequaat onderhoud te verrichten aan de geavanceerde speel- en behendigheidsautomaten. Wetsteijn plaatst in exploitatie hoogwaardige en actuele automaten die afkomstig zijn van topfabrikanten zoals Barcrest, Sega en Bellfruit, Astra, Errèl en Bellfruit.

Aangesloten horeca-ondernemers bellen voor storing aan de automaat: 078-6187859